• ulu_fanua_01
  • Tala Fou

O le a le eseesega i le va o ipu fa'amama fa'amama ma ipu fa'amama masani?Faʻalogo lelei i nei manatu!

E ta'ua fo'i le ipu vacuum insulation cup.E masani lava o se koneteina vai e faia i le uamea ma se fa'amama.O loʻo i ai se ufiufi i le pito i luga ma o loʻo faʻamaufaʻailogaina.Faamoemoega.O le a la le eseesega i le va o ipu vacuum ma ipu thermos masani?Sei o tatou va'ai fa'atasi ma Sleide i lalo!

https://www.minjuebottle.com/30oz-double-wall-stainless-steel-insulated-water-bottle-with-handle-product/

Eseesega 1: Faʻatinoga faʻapipiʻi
O uiga o le ipu fa'amama fa'amama e malulu ma fa'asaoina le vevela, ma o le ipu fa'amama fa'atasi ai ma le maualuga o le vacuum rate e mafai ona i ai se aafiaga fa'asao vevela e o'o atu i le 10 itula.

Ae ui i lea, o ipu thermos masani e maualalo le faʻaogaina o le vevela, ma e sili atu le malosi o latou faʻaogaina o le vevela nai lo ipu vacuum.O le fa'aogaina o le vevela e masani ona o'o i le lua i le tolu itula.

Eseesega 2: Mea
O le ipu insulation vacuum ua na o se ipu tino e faia i le u'amea u'amea ma se mea gaogao.E mafai ona fa'atuai le fa'amama le vevela o le vai ma isi vai i totonu e ausia ai le fa'amoemoega o le fa'asaoina o le vevela.

O ipu thermos masani e iai mea eseese, o le tele o ia mea e u'amea, sima, palasitika, tioata, ma le oneone lanu viole.

Eseesega 3: Auala e galue ai
O le ipu insulation vacuum e masani lava o se atigipusa vai e faia i le u'amea u'amea ma se vacuum layer.E faia i le uamea u'amea lua i totonu ma fafo.O le ea e pamu i fafo ina ia ausia le aafiaga o le vacuum insulation.

O le ipu thermos e fausia mai le fagu vevela.O le mataupu faavae o le faʻasaoina o le vevela e tutusa ma le fagu thermos, ae e faia e tagata le fagu i se ipu mo le faʻaogagofie.O le liner siliva i totonu o le ipu thermos e mafai ona atagia ai le vevela o le vai vevela, o le gaogao o le liner ma le tino ipu e mafai ona poloka le fesiitaiga o le vevela, ma o le fagu e le faigofie ona faʻafefe le vevela e mafai ona taofia le vevela.

Eseesega 4: Tau
O ipu thermos masani faʻatau atu i le maketi lautele naʻo le aʻafiaga o le faʻafefe vevela.A uma ona tui vai vevela, o le faʻasaoina o le vevela e masani ona alu pe a ma le lua i le tolu itula.O le tau o lenei ipu thermos masani e fai si ese mai le tau o le ipu vai vevela.mamao.E tatau i tagata uma ona pupula o latou mata pe a fa'atau, fa'ailoa ma le toto'a le au fa'atau o ipu vai, ma 'aua le fa'atau fa'afuase'i i luga o le auala.Le saogalemu ma le mafanafana o lenei ituaiga o ipu thermos taugofie e le mafai ona mautinoa lelei.

Eseesega 5: Pa'i lagona
Liligi vai vai i totonu o le ipu, ma e mafai ona e lagona le eseesega e ala i le paʻi atu i le tino pito i fafo o le ipu pe a uma le minute: o le vevela e le o se ipu vai vevela, ae na o se ipu thermos faigofie masani;o le mea e le vevela o le ipu vai vevela.O ipu fa'amama fa'amama e masani ona fa'amafanafanaina mo le sili atu i le 6 itula, ma oi latou e maualuga le vacuum rate e mafai ona o'o ile 10 itula.

Ae fa'afefea, e te malamalama i le eseesega i le va o le ipu vai vevela ma le ipu thermos masani?

 


Taimi meli: Mati-19-2023