• ulu_fanua_01
  • Tala Fou

O le a le mea e tupu pe a e tu'u le Coke i totonu o le vai?

Talu ai o le cola o se meainu fa'aonapo, e faigofie lava ona fa'a'ele'elea i u'amea u'amea, ma o le pito i totonu o le ipu thermos e faia i le uamea u'amea, o lea e le tatau ai ona tu'u le cola i totonu o le ipu vai, a le inu le cola i le ipu vai. o le a faʻaitiitia ai le ola o le ipu thermos i mataupu mama, ma i tulaga ogaoga E mafai foi ona afaina ai le soifua maloloina o le tagata.

E le gata i le le tuʻuina o cola i totonu o leipu thermos, susu, meaʻai susu ma isi vai o loʻo i ai mea faʻamaʻi e le mafai ona tuʻuina i totonu o le ipu vevela, aua o le vailaʻau oona o le ai ai se vailaʻau faʻamaʻi i luga o le uʻamea uʻamea o le ipu thermos, e le gata ina faʻaumatia ai le meainu i lona tofo muamua.Tofo, ae faia foi le ipu thermos elea ona o le oxidation.

https://www.minjuebottle.com/30oz-double-wall-wide-mouth-stainless-steel-vacuum-bottle-with-handles-product/

Fautuaga mo le fa'atauina o ipu uamea

1. Fa'atinoga fa'amama vevela.

O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela o le fagu gaogao e masani lava ona faasino i totonu o le atigipusa o le fagu gaogao.A mae'a ona fa'atumu i le vai fa'apuna, fa'amau le pupu po'o le thermos i le itu taumatau.Pe a ma le 2 i le 3 minute, tago i le pito i fafo ma le pito i lalo o le ipu i ou lima.Afai e te matauina se lagona mafanafana, o lona uiga e le lava lelei le faʻafefe.

2. Faamauga.

Liligi i totonu o se ipu vai, vili i luga o le tapuni, ma liliu mo ni nai minute, pe lulu mo ni nai taimi.Afai e leai se leakage, e faʻamaonia ai o lona faʻamaufaʻailogaina e lelei.

3. Puipuiga ole soifua maloloina ma le siosiomaga.

E taua tele pe maloloina vaega palasitika o le thermos ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga.E mafai ona iloa i le manogi.Afai o le ipu thermos e faia i le palasitika meaʻai, e itiiti lona manogi, susulu mata, leai se burrs, umi le tautua, ma e le faigofie ona matua;afai o le palasitika masani, o le a maualalo i le palasitika meaʻai i itu uma.

4. Faailoaina o mea uamea uamea.

Mo fagu u'amea u'amea u'amea, le lelei o mea e taua tele.E tele faʻamatalaga o mea uʻamea uʻamea.18/8 o lona uiga o mea uamea uamea e aofia ai le 18% chromium ma le 8% nickel.Na'o mea e fetaui ma lenei tulaga o oloa lanu meamata.


Taimi meli: Apr-05-2023